Beatford

De DJ truck met het zonnige karakter!
hoes_beatford
Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.
Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Het algemene kenmerk is een opvallend podium. Ze laat DJ’s de lekkerste beats draaien, zodat het feest, het event of de promotie bijna niet kan mislukken. Zij zorgt voor de goede sfeer!
Strandfeesten
In de zomer voelt Beatford zich op het strand echt thuis. Net als een mooie zonsondergang hoort ze gewoon op een strandfeest!
Evenementen
Beatford geeft met de lekkerste beats direct sfeer aan elk evenement. In het park, op een plein, tijdens een beurs, ‘s avonds, overdag, gewoon altijd en overal.
’70s
Beatford is de DJ truck uit de jaren 70. Een echt 70s feest krijgt direct de juiste sfeer met deze klassieke Bedford.
Promoties
Met deze DJ truck is het geen probleem om een promotie onder de aandacht te brengen. Beatford is uniek en valt op.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Eventueel kan bijvoorbeeld zelfs de bestickering worden aangepast, zodat Beatford nog beter bij jouw event of promotie past. Neem vrijblijvend contact op met jouw ideeën!