Cine Concert

De beste concertregistraties en muziekdocumentaires op groot scherm en met perfect geluid
Poster_Cine_Concert_at_Duycker_2014
Toen was je nog te jong. Of was het te ver. Of was het te duur. Nu krijg je alsnog de kans om de allerbeste concerten aller tijden bij te wonen! Beleef het alsof je er zelf bij was. In een echte popzaal met echte fans. Op een groot scherm en met perfect geluid. En met een koud drankje in je hand!
Bij een Cine Concert zie je de beste concertregistraties en muziekdocumentaires op groot scherm en met perfect geluid. Een avond waarbij film en de liefde voor muziek hand in hand gaan.
Een Cine Concert is een wezenlijk andere ervaring dan het thuis bekijken van een concert op DVD. Naast een muzikale ervaring is een concert vooral een sociale gebeurtenis. Samen muziek luisteren met gelijkgestemden verbindt mensen. Daarom zijn de natuurdocumentaires begeleid door een groot symfonieorkest in het Ziggo Dome en de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera in de bioscopen van Pathé zo’n groot succes.
Een Cine Concert kan een een filmavond op zichzelf zijn, of als voor- of naprogramma dienen. Denk bijvoorbeeld aan een goeie coverband gevolgd door een concertregistratie van de originele artiest.
Vavoom organiseert Cine Concerten op elke gewenste locatie. Inclusief techniek, entertainment voor- en achteraf en filmlicenties.