Radio Barkas

KOM in de GROEF en doe de HIPSHAKE!
Radio Barkas
KOM in de GROEF en doe de HIPSHAKE!
Radio Barkas is het kleinste radiostation van Nederland, dat perfecte vintage achtergrondmuziek verzorgt op festivals en evenementen. Daarnaast geeft Radio Barkas het nachtelijk dansen een knal.
Ook geschikt voor kleinere borrels, diners of een trouwerij!
Vanuit een verbouwde voormalig DDR Barkas B1000 draaien wij originele krakende LP’s en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig van rock&roll tot oude ska en surf; Van rhythm&blues tot exotische jazz, calypso en mambo.
De DJ’s van Radio Barkas zijn zeer fanatiek in het graven naar juweeltjes tijdens rommelmarkten, platenbeurzen en in kringloopwinkels. We beschikken over een uitzonderlijke platencollectie, die op geen enkel ander radiostation te horen is. Naast de betere hits uit die tijd, is er veel onbekend werk te horen. Sta je open voor het onbekende?.. Dan wordt het een feest dat swingt als een beer!
Radio Barkas parkeert, daar waar het gezellig moet te worden en waar perfecte achtergrondsfeer gewenst is. Kortom een vintage auto-decor met goed geklede DJ aan het stuur en achter de draaitafels.
Radio Barkas was afgelopen jaren het radiostation van o.a. Terschellings Oerol, Boulevard ‘s-Hertogenbosch, Sziget Budapest, Lowlands, De Zwarte Cross, Roskilde (DK), Perth International Art Festival (AU) en de Zwoele Zomeravonden in het Kröller-Müller-museum.