Spinkit

Allround, compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel. Het feest kan meteen beginnen!
Spinkit
De grote kracht van Spinkit is de muzikale belevenis binnen een feest. Oftewel: geen enorme geluidsinstallaties, maar kortstondige, intieme feestjes.
Met dit instant party concept worden groepjes binnen een groep op steeds andere wijze geëntertaind. En omdat de geluidsbron en –richting gemakkelijk aan te passen is, kan wie gewoon wat wil bijpraten en borrelen zich prettig verstaanbaar maken. Natuurlijk is de Spinkit ook voor kleinere partijen als stand-alone DJ set zeer geschikt.
Spinkit is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Onze DJ’s zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met het publiek om moeten gaan. Gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten rauwe funk en ritmische Afrobeats.
Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkit werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsnivo. Spinkit biedt entertainment zoals entertainment bedoeld is op een particulier feest, een bedrijfsevenement of op een festival.

Dus:
De voordelen van Spinkit op een rij:
– mobiel
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– reclame /brandingsobject
– microfoonaansluiting t.b.v. toespraken