Project omschrijving

DJ truck
Uniek, opvallend en makkelijk in te zetten. Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Een echte eyecatcher voor elk evenement!

Originele Bedford (1970)
Eén van de laatst rijdende Bedfords uit zijn serie; herkenbaar aan de mooie ronde vormen uit de jaren 60. De eerste jaren deed deze klassieker dienst als ambulance op een klein Duits vliegveld en nog steeds laat hij menig hart sneller kloppen.

Mobiele DJ booth
Beatford kan compleet worden geboekt met apparatuur en DJ, afgestemd op jouw evenement. Kijk hieronder voor wat inspiratie of neem contact op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

Festival of bedrijfsevenement

SFEERVOL OP ELK EVENEMENT

In het park, op een plein, tijdens een borrel, ‘s avonds, overdag. Beatford is erg breed inzetbaar: als intieme area op een festival, als DJ podium tijdens een feestweek of bij een bedrijfsevent naast de foodtrucks. De zomerse uitstraling past perfect bij een relaxte sfeer, maar deze robuuste DJ bus gaat ook een goed feest niet uit de weg. Vanaf 3,5 meter hoogte heeft de DJ perfect uitzicht en kan zo het publiek trakteren op de beste beats!!!

Hardloopevenement

OPZWEPENDE BEATS MET SPORT DJ KES

Beats to beat your record: Sport DJ KES draait ze vol energie. En bij menig hardloopevenement doet hij dat langs het parcours vanaf DJ truck Beatford. Met opzwepende beats worden de hardlopers muzikaal aangemoedigd om net dat beetje meer te geven. Veel deelnemers aan de Dam tot Damloop roemen zijn hardloophits aan het einde van de IJ-tunnel.

Promotie

LAAT JOUW MERK OF PRODUCT ECHT OPVALLEN

Bij de promotie van je merk of product wil je eigenlijk maar één ding: opvallen. En dát doe je met Beatford. De unieke jaren 60 uitstraling en het formaat (groter dan het klassieke Volkswagen busje) trekken automatisch de aandacht. De juiste DJ houdt deze vervolgens vast of je promotieteam nodigt mensen uit voor een foto in Beatford. En natuurlijk kunnen we Beatford ook speciaal voor jouw promotie bestickeren. Vul hieronder je telefoonnummer in en we bespreken even de uitgebreide mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN