Mobiele DJ booth
Origineel en compleet voor een schitterend feest. Ondanks de compacte afmeting is GlitterGolf groots in mogelijkheden; vaak inclusief DJ, geluid, verlichting en indien nodig een overkapping.

VW Golf 1 cabrio (1989)
Naast de T1 bus en Kever mag Volkswagen zich prijzen met nog een bekende en uiterst geliefde serie: de Golf. GlitterGolf mag zich als cabrio rekenen tot de originele serie met de karakteristieke hoekige lijnen. Geheel voorzien van zilveren glitters is deze DJ wagen een opvallende verschijning.

Ook rijdend!
GlitterGolf zou geen mobiel podium zijn, als deze niet ook rijdend ingezet kan worden. Heb je een parade, promotietour of guerilla actie waar snel muziek nodig is? Neem contact op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

Hardloopevenement

HARDLOOPHITS MET SPORT DJ KES

Beats to beat your record: Sport DJ KES draait ze vol energie. Met GlitterGolf doet hij dat bij meerdere hardloopwedstrijden. Als flexibel mobiel podium is er praktisch altijd een plekje langs het parcours te vinden, of indien gewenst kunnen de deelnemmers op meerdere locaties aangemoedigd worden. Een saai of juist zwaar stuk op de route? Geen probleem: GlitterGolf en Sport DJ KES geven de lopers een schitterende boost!

Oldskool Karaoke

GA LOS OP DIE ECHTE JAREN 90 HITS

In de jaren 90 kon je een Golf 1 vaak al van verre horen; niet door de motor, maar wel door de muziek die luidruchtig uit de speakers knalde. Andere weggebruikers noemden dit al fout, maar sinds Q music de term ‘fout’ een andere lading gaf, staan happy hardcore en andere grote jaren 90 hits voor feest en los gaan. En hoe kan dit beter dan met een microfoon in je hand? Met groot karaoke scherm en 90s DJ is GlitterGolf de ultieme act voor elk jaren 90 feest!

Bedrijfsfeest of bruiloft

SCHITTEREND FEEST OM NOOIT TE VERGETEN

Een bedrijfsfeest met jaren 90 thema of een bruiloft in festival stijl? Boek GlitterGolf voor een schitterend feest! De mogelijkheden zijn uitgebreid; buiten of binnen, met of zonder verlichting, stilstaand of rijdend, alleen jaren 90 of muziek van alle tijden, karaoke show of gewoon een goede DJ. Vul hieronder je telefoonnummer in en we nemen contact met je op om je wensen te bespreken.