Project omschrijving

Complete karaokebar
Uiteraard ontbreekt het in Karaokevan aan niets om er één grote feestkaraoke van te maken: groot scherm, microfoons, discoverlichting en een super enthousiaste feest DJ!

Sfeervolle aankleding
Met een oppervlakte van slechts 10 m2 is Karaokevan één van de kleinste, maar leukste feestcafé’s van West Europa. Maar ook aan de buitenkant is gedacht: het sfeervolle zomertafereel doet niet onder voor de gemiddelde camping in Zuid Frankrijk!

Muziek in overleg!
Omdat smaken verschillen kun je kiezen uit verschillende muziekstijlen: allround feestmuziek, jaren 90 of alleen kersthits? De DJ draait zijn hand er niet voor om en weet in elke stijl een feestje te bouwen.

Allround feesthits

FEEST VOOR JONG EN OUD
Tijdens Q Foute Party 2018 beleefde Karaokevan zijn ware vuurdoop. Van begin tot eind stonden de bezoekers in de rij om hun favoriete foute hit mee te zingen! Uiteraard niet gehinderd door enige vorm van gene. Karaokevan beschikt dan ook over een bijzondere collectie karaokeclips, die je niet snel in een standaard karaokebar tegen komt; van klassieke karaokehits van Abba tot Lil’Kleine.

Natuurlijk ontbreken nummers als ‘André Hazes – Leef’, ‘Nielson – Sexy als ik dans’ en ‘Pitbull – Fireball’ niet.

Ultieme 90s karaoke

LOS OP DIE ECHTE JAREN 90 HITS
Sinds Q music de term ‘fout’ een andere lading gaf, staan happy hardcore en andere grote jaren 90 hits voor feest en los gaan. En hoe kan dit beter dan met een microfoon in je hand? Om het feest compleet te maken gebruiken we de originele videoclips, maar uiteraard wel met tekst in beeld zodat je lekker mee kunt zingen.

Natuurlijk ontbreken nummers als ‘Spice Girls – Wanna Be’, ‘DJ Paul Elstak – Rainbow in the sky’ en ‘Linda, Roos en Jessica – Ademnood’ niet.

Kersthits

ALL I WANT FOR … HET KERSTFEEST
Speciaal voor de kerstperiode verruilen we de strandstoelen voor een winters tafereel. En uiteraard wordt ook de muziek aangepast, want wie wil nou niet keihard meezingen met de bekende kersthits? Eén keer per jaar mag het. Of je moet bij ons komen werken, dan mag het vaker 😉

Natuurlijk ontbreken nummers als ‘Mariah Carey – All I want for christmas’, ‘Wham – Last Christmas’ en ‘Chris Rea – Driving home for christmas’ niet.

OFFERTE AANVRAGEN