Project omschrijving

KOM in de GROEF en doe de Bossa Nova Watusi Twist!

Radio Barkas De Luxe is het kleinste mobiele radiostation van Nederland, dat perfecte vintage achtergrondmuziek verzorgt op festivals en evenementen. Daarnaast geeft Radio Barkas het nachtelijk dansen een knal.

De DJ’s van Radio Barkas zijn zeer fanatiek in het graven naar muzikale juweeltjes op rommelmarkten, platenbeurzen en in kringloopwinkels. Ze beschikken over een uitzonderlijke platencollectie, die op geen enkel ander radiostation te horen is. Naast de betere hits uit die tijd, is er veel onbekend werk te horen. Sta je open voor het onbekende? Dan wordt het een feest, dat swingt als een beer!

Hillbilly blues, Bluegrass Boogie, Hot Shakin’ Americana en Soul Stirring Exotica; vanuit deze auto draaien ze originele krakende LP’s en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig. Alles vanaf zeldzaam vinyl, alles 100% vintage. Kortom een fris nieuw autootje, dat zowel binnen als buiten de beste vintage tunes ten gehore brengt.Ook geschikt voor kleinere borrels, diners of een trouwerij!

Radio Barkas was afgelopen jaren het mobiele radiostation van o.a. Terschellings Oerol, Festival Boulevard, Sziget Budapest, Lowlands, De Zwarte Cross, Roskilde (DK), Perth International Art Festival (AU) en de Zwoele Zomeravonden in het Kröller-Müllermuseum.

OFFERTE AANVRAGEN
[mixcloud https://www.mixcloud.com/RadioBarkas/radio-barkas-mix-1/ width=100% height=120 hide_cover=1 light=1]