Geïnspireerd door Jah en Charlie Ace’s ‘Swing A Ling Mobile Record Shack’ is dit

Remmington Junior Sound System Extravaganza!

Remmington Junior Sound System Extravaganza is een professionele Reggae Sound System voor de Europese festival branche. De act bestaat uit charismatische Singjay (Jamaicaanse stijl van vocalen) Remmington Junior en de vinylgekke Selector (Jamaicaanse stijl van deejayen) DJ Guzz. Remmington Junior zet een goed verzorgde Sound System show neer met als blikvanger een maffe halve VW Kever die op grote afstand al de aandacht trekt.

Remmington Junior toast op de prille juweeltjes uit de goedgevulde schatkamer van de Jamaicaanse muziek. Een verrassende samensmelting van vintage Reggae, Rocksteady, Dub en Ska met een frisse, hedendaagse show. Omdat Remmington Junior altijd live toast kan hij snel reageren op het publiek, op actualiteiten, een aankondiging doen maar ook bijvoorbeeld een reclameboodschap in zijn teksten verwerken.

Remmington Junior Sound System Extravaganza is volledig Plug & Play. Dat betekent dat ze alleen een gewoon stopcontact nodig hebben om een show neer te zetten. Je boekt de act inclusief Singjay, Selector, de halve Kever als DJ-booth, DJ-set (2 x Technics SL 1200 + 1 x Pioneer DJM 600), PA (2 x Mackie SRM 450 + 1 x Mackie SRM 1801, goed voor zo’n 1.900 Watt aan geluid).

De halve Kever doet dienst als eye catcher en DJ-booth waarin alle techniek netjes en volgens de Europese veiligheidsnormen is weggewerkt. In de koplampen zijn LED-flowers verwerkt en in de knipperlichten zitten oranje stroboscopen. En omdat er geen motor inzit (zit in een Kever aan de achterkant!) is hij licht en veilig en daardoor ook goed binnen in te zetten.

Remmington Junior Sound System Extravaganza is een echte festival act. Opvallend, professioneel en overal eenvoudig neer te zetten. Als op zichzelf staande act maar bijvoorbeeld ook als side show als een podium moet worden omgebouwd, als welkomstact bij de entree, of als…. En wil je een bedrijfsevenement, een beursstand of een bruiloft een echt zomers festival gevoel geven? Ook dan komt Remmington Junior graag bij je langs!